Proraso Klasik Tıraş Seti Metal Kutulu
Proraso Klasik Tıraş Seti Metal Kutulu
Proraso Klasik Tıraş Seti Metal Kutulu

Proraso Klasik Tıraş Seti Metal Kutulu (400353)

Marka : Proraso
Fiyat : ₺1.484,00(KDV Dahil)
₺186,95 'den başlayan taksitlerle

Proraso Klasik Tıraş Seti

 

ADET :
Geleneksel tıraşı seven erkekler için en mükemmel hediye.
Bu vintage metal kutu içerisinde Proraso'nun en iyi tıraş ürünlerini size sunuyor.          

 

Proraso logolu şık metal kutunun içerisinde bulunan ürünler:

-Proraso Tıraş Öncesi ve Sonrası Kremi - Okaliptüs Yağı ve Mentollü, 100 ml

Tıraş öncesi uygulandığında sakallarınızı yumuşatarak cildinizi tıraşa hazırlar ve korur. Aynı zamanda tıraş sonrasında balsam olarak da kullanılabilir. İçeriğindeki okaliptüs cildi yatıştırırken, mentol de yüzünüze taze bir ferahlık kazandırır.

- Proraso Tıraş Kremi - Okaliptüs Yağı ve Mentollü, 150 ml

Dünyanın en çok satan tıraş kremlerinden olan Proraso'nun okaliptüs, mentol ve gliserin içerikli tıraş kremi geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Her tıraşınızda elde edeceğiniz zengin ve kremsi köpük tabakası sayesinde konforlu tıraşlar olacaksınız.

- Proraso Tıraş Kasesi

Kaliteli bir tıraşın olmazsa olmazı "zengin köpük tabakası " hazırlamanız için sunulan gümüş-beyaz renkli, hafif, yüksek kaliteli termoplastikten üretilmiş tıraş kasesi hediye setinizin sürprizi olacaktır.

- Proraso Profesyonel Tıraş Fırçası,

Harika işlenmiş, sağlam, dayanıklı ve kullandıkça sizi kendisine bağlayacak kalite ve yoğunlukta bir tıraş fırçasıdır.

- Proraso Tıraş Sonrası Balsamı - Okaliptüs Yağı ve Mentollü, 100ml

Okaliptüs yağı ve mentol ile zenginleştirilmiş bu krem balsam, tıraş sonrası cildinizi yatıştırırken aynı zamanda mükemmel şekilde de nemlendirir. Tıraştan sonra cildinizde serinletici ve ferah bir tonik etkisi yaratır. Tamamen doğal içerikler kullanılarak geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Alkol içermez. Özellikle yaz aylarında avucunuza alacağınız az bir miktar ile güne harika bir başlangıç yapacaksınız.

                                                          

 

  

Marka Hakkında 

1908'de Ludovice Martelli tarafından kurulan Proraso' nun tıraş ürünleri hala bugün Floransa'da 3.kuşak Martelli ailesi tarafında aynı titizlikle ve geleneksel çalışma ile devam etmektedir. Neredeyse yüz yıldır var olan marka, 3 nesildir tıraş sanatını günlük keyifli bir rutine çevirerek kendisini de İtalyan tarihinin bir parçası haline getirmiş. Proraso için tıraş bir sanattır, her erkek için tıraş keyifli ve günlük bakım haline gelmeli. 

O gün de bugün olduğu gibi müşterilerine en kaliteli ürünleri ve en yakın tıraş deneyimini yaşatmaya çalışmış ve bunun meyvelerini kısa sürede almış. Proraso ürünleri o günlerden bugüne şekil olarak çok değiştiyse de içerik olarak pek değişmemiş, ürünler hala doğal içerikler kullanılarak geleneksel metotlara bağlı kalarak özenle üretilmekte. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR