Bakım Ürünleri57091Cella Hediye Tıraş Bakım Seti
Bakım Ürünleri57091Cella Hediye Tıraş Bakım Seti
Bakım Ürünleri57091Cella Hediye Tıraş Bakım Seti

Cella Hediye Tıraş Bakım Seti (57091)

Fiyat : ₺1.505,00(KDV Dahil)
₺189,60 'den başlayan taksitlerle

Cella Hediye Tıraş Bakım Seti

ADET :

Bu kutunun içinde:

- Kasede 150 ml tıraş kremi
- 100 ml tıraş sonrası losyon
- "S fiber sentetik profesyonel düğüm" tıraş fırçası bulunmaktadır.
- Fırça boyutları: Sap: 6,5 cm Kıl boyu: 6,5 cm

Cella Milano'nun vintage orijinal kutusu içinde sunulan bu keyifli bakım seti, yeni ve kaliteli bir deneyim arayışında olanlar için mükemmel bir hediyedir. Bu bir tıraş kremi değil Cella! Cella'nın dünyaca ünlü acıbadem özlü tıraş kreminin başarısı, 1899'dan beri değişmeyen katı üretim sürecinde yatmaktadır. Özenle seçilmiş üst bileşenler, bir buhar kazanında sıcak karışım yöntemi ile, kontrollü tanklarda yavaş yavaş olgunlaştırılarak sabunsu hale getirilir. Cella'nın bilinen en geleneksel tıraş kremidir.

 

Ne İşe Yarar?

 

1899'a uzanan geleneksel tarif, tıraş sırasında cildi nemlendiren, tahrişi önleyen, cilde şaşırtıcı derece yumuşaklık sağlayan yüksek performanslı bir köpük sağlar. Karakteristik acı badem kokusu ve kayganlık sağlayan formülü bu ürünü kusursuz kılar.

Cella Tıraş kremi
Miktar: 150 ml - Bu bir tıraş kremi değil Cella! Cella'nın dünyaca ünlü acıbadem özlü tıraş kreminin başarısı, 1899'dan beri değişmeyen katı üretim sürecinde yatmaktadır. Özenle seçilmiş üst bileşenler, bir buhar kazanında sıcak karışım yöntemi ile, kontrollü tanklarda yavaş yavaş olgunlaştırılarak sabunsu hale getirilir. Cella'nın bilinen en geleneksel tıraş kremidir. Ne İşe Yarar? 1899'a uzanan geleneksel tarif, tıraş sırasında cildi nemlendiren, tahrişi önleyen, cilde şaşırtıcı derece yumuşaklık sağlayan yüksek performanslı bir köpük sağlar. Karakteristik acı badem kokusu ve kayganlık sağlayan formülü bu ürünü kusursuz kılar.

Cella Tıraş sonrası losyon
Miktar: 100 ml - Cella tıraş losyonu, tıraş sonrasında cildi yatıştırır ve nemlendirir.
Klasik ve çağdaş notalardan harmanlanmış bu zarif koku, cildi anında yeniler ve güçlendirir. Cella tıraş sonrası losyon, özel formüllü içeriğindeki alkölün dokunuşuyla ciltte hızla emilir.
Kızarıklığı yatıştırır ve tahrişi önlemeye yardımcı olur.
Bitkisel özlü allantoin ve pantenol ile zenginleştirilmiş özü, yoğun bir nemlendirici, yatıştırıcı ve antienflamatuar etkiyi garanti eder.

- İtalya'da üretilmiştir

 

İçindekiler:

Tıraş Sonrası Losyon 

Miktar: 100 ml 
İçindekiler: Su, Alkol (Denat), Parfüm (Koku esansı), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hidrojene Hint Yağı, Pantenol, Allantoin, Hidroksietilselüloz, Citral, Eugenol, Butilfenil Metilpropiyonel, Limonen, Linalool

Tıraş Fırçası: 25 mm düğüm çapında, Sentetik tıraş fırçası

Tıraş kremi
Miktar: 150 ml 
İçindekiler: Cocos Nucifera Yağı, Tallow* (Büyükbaş hayvanlardan elde edilen yağ türüdür), Stearik Asit, Potasyum Hidroksit, Sodyum Hidroksit, Aqua, Potasyum Karbonat, Parfüm

Not:*Ürün içeriğindeki don yağı büyükbaş hayvanlardan elde edilen bir iç yağdır. Ürün domuz yağı içermez.

 

 

Nasıl Kullanılır:

Tıraş kremi: Ilık suda bekletilmiş tıraş fırçanızla aldığınız Cella tıraş kremini, kasesinde dairesel hareketlerle köpürtmeye başlayın. Ardından elde ettiğiniz zengin köpüğü cildinizin üzerine uygulayın ve mükemmel bir tıraş elde edin. 

Tıraş sonrası losyon: Tıraş sonrası cildinizi kuruladıktan sonra, az miktarda avucunuza aldığınız losyonu cildinize uygulayın. Hafif vuruşlarla cildinizde emilmesine izin verin.

Uyarı: göz çevresine uygulamaktan kaçının.

Not: Daha uzun ömürlü bir kullanım için sentetik tıraş fırçanızı, ılık suda yumuşatın. Kaynar suyla muhatap etmeyin. 

 

 

CELLA

Marka Hikayesi: Berberlerin zevk ve refah hissinin ana noktası olduğu yıllarda, Cella İtalya Milano'nun kalbinde açıldığında, kısa bir süre içinde İtalyan tıraş dünyasında stil için bir referans noktası haline geldi. 1899 yılında Cella'nın usta sabun üreticileri, kapsamlı deneyimi ve mükemmellik tutkusuyla yüksek kalite standartlarını birleştirerek erkekler ve profesyonel berberler için bir ürün serisi oluşturdu.

50'li ve 60'lı yıllarda reklam ve jingle şarkısı ile radyolarda ünlendi. Kısa sürede ikonik marka elçisi - gülümseyen Felice - her bir İtalyan erkeğinin evine giden yolu buldu ve kendi gerçek hikayesiyle sabah rutinlerini anlamlandırdı: "CELLA EXTRA EXTRA PURISSIMA"

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR